Så fungerar det

Vad ingår?

– Hos oss har du möjlighet att välja mellan 60, 90 och 120 minuters lektioner. Vi brukar rekommendera 120 minuters lektioner eftersom vår erfarenhet visar att det ger bäst resultat, men vi vet att det inte passar alla och därför vill vi erbjuda även 60 och 90 minuters lektioner.

– Efter samtal med förälder gör vi en bedömning av vilken studiecoach som passar bäst. Om Ni inte är nöjda med denne får ni självklart prova en annan.

– Hjälp med alla ämnen.

– Tider som passar Er. Tillsammans med Er studiecoach kommer Ni överens om vilken dag och tid som passar bäst.

– Hemma hos Er eller på annan plats. Vi har för närvarande läxhjälp i Lund, Malmö, Staffanstorp, Hjärup, Lomma, Limhamn, Falsterbo, Skanör, Vellinge och Ängelholm. Fråga gärna om vi finns nära Er!

– Ingen uppsägningstid eller bindningstid och Ni kan närsomhelst välja att avsluta samarbetet.

 

Se våra priser för läxhjälp här

 

Har du bestämt dig för att prova läxhjälp från Sorigo?

Skicka ett mejl till sofie@sorigo.se med namn, kontaktuppgifter och kort information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

 

Reseersättning

Vi använder oss av reseersättning baserat på var du bor. Kostnaden för reseersättning beror på hur långt Din studiecoach måste åka. Kontakta oss för att se vad din reseersättning blir.
Körsträcka mindre än 1 mil: 30 kr.
Körsträcka mindre än 1,5 mil: 50 kr.
Körsträcka mer än 1,5 mil: 75 kr.
En del studiecoacher kan cykla eller åka buss/tåg på sina periodkort och då tar vi givetvis inte ut någon reseersättning.