Om oss

Sorigo har funnits sedan 2013 och vi utökar hela tiden vår verksamhet. Din studiecoach hjälper dig att lösa dina problem från grunden och tillsammans bygger ni en stabil kunskapsbank. Vi kämpar för att Du ska lära dig mer och få ut mer av din skoltid. Vi vill inget hellre än att du ska lyckas nå dina mål!

 

Är du intresserad av att komma igång med läxhjälp eller vill veta mer? Skicka ett mejl till sofie@sorigo.se med namn, kontaktuppgifter och kort information om hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig och berättar mer om oss och hur vi jobbar!

Titta gärna in på vår Facebook-sida! Där kan du läsa mer om oss, få fler tips om studieteknik och hur du sätter upp mål.

Sorigo grundades 2013 och ägs av Sofie Orlov. Vi använder oss inte av riskkapital utan bygger vår verksamhet från grunden. För närvarande har vi läxhjälp i Lund, Malmö, Staffanstorp, Hjärup, Lomma, Limhamn, Falsterbo, Skanör, Vellinge och Ängelholm. Fråga gärna om vi finns nära Er!

 

Sorigo och Sofie Orlov i media

Skånska Dagbladet

Sydsvenskan

 

Vill du jobba på Sorigo?

Vi söker regelbundet nya medarbetare som vill hjälpa ungdomar att nå sina mål. Hos oss finns det alltid plats för dig som är engagerad, kreativ och målmedveten. Hos oss får du ett meningsfullt arbete, stort eget ansvar och en bra lön.

Vi är mycket noga med att hålla en mycket hög nivå i vårt arbete och väljer medarbetare som värderar kunskap och engagemang lika högt som vi.

Tveka inte att skicka ett mejl till sofie@sorigo.se om du vill veta mer om att arbeta hos oss! Märk gärna din intresseanmälan med ”jobb”. Vi kontaktar dig inom två arbetsdagar för vidare information och intervju.