Läxhjälp

Sorigo erbjuder kvalitativ läxhjälp i matte, kemi, fysik, biologi, engelska, samhällsvetenskapliga ämnen och moderna språk. Vi hjälper våra elever att nå sina mål!
Se pris för läxhjälp här.

Idag har många barn har problem att förstå och lära sig allt. I skolan är det oftast stökigt, miljön i klassrummet är otrygg och högljudd. Majoriteten av eleverna i klassen behöver hjälp av läraren för att klara av uppgifter efter genomgångar på tavlan, men långt ifrån alla hinner få den hjälp som de behöver.

Många föräldrar tycker att det är svårt att kunna ge sina barn hjälp med det som är svårt. Det är svårt att förklara sådant man inte själv kan eller är säker på. Både förälder och barn blir frustrerade över problemen med läxorna. Läxläsningen blir en laddad stund och det blir lätt bråk.
Med sig till skolan tar barnet stressen över att inte förstå det som läraren har gått igenom, inte ha kunnat göra läxan, oro inför nästa lektion, oro över hur nästa prov ska gå och framför allt dålig självkänsla och dåligt självförtroende.

caption-one_42

 

Vi hjälper våra elever att få ordning och struktur på läxorna och skolarbetet!

Vi förklarar genom att förenkla, bryta ner och arbeta steg för steg. Repetition är en viktig komponent i att förbättra sina studieresultat och vi ser till att det alltid finns med. Våra elever lär sig sätta upp mål, planera och lägga upp sitt arbete för att nå sina mål. Hos våra elever ser vi även ökad motivation, förbättrad studieteknik och framför allt en lugnare kväll innan provet.

caption-one_148-copy

 

Det ska vara tryggt och smidigt med läxhjälp, därför erbjuder vi:

– Alla ämnen

– Tider som passar dig

– Hemma hos dig eller på annan plats? Du bestämmer! Vi har för närvarande läxhjälp i Lund, Malmö, Staffanstorp, Hjärup, Lomma, Limhamn, Falsterbo, Skanör, Vellinge och Ängelholm. Fråga gärna om vi finns nära Er!

Se pris för läxhjälp här.